Precleanse+tinispa+dermalogica

5 Kebaikan Precleanse Untuk Wajah

Siapa di sini gemar menggunakan Precleanse oleh Dermalogica? Tahniah! Anda mesti tidak asing lagi kebaikan serta faedah yang akan anda peroleh dengan menggunakan Precleanse tersebut. Masih ada yang tidak tahu? Tidak mengapa, kali ini, Tini’s Spa ingin berkongsi dengan anda semua 5 kebaikan Precleanse Untuk Wajah yang tidak ramai ketahui

1. Menanggalkan mekap kalis air

  • Untuk masa kini, pelbagai produk kosmetik yang kalis air untuk memudahkan pengguna telah dicipta, namun tidak banyak produk yang dijamin berkesan untuk menanggalkan kosmetik tersebut sepenuhnya. Precleanse terbukti sejak dari tahun 2008 bahawa ianya dapat menanggalkan kosmetik yang kalis air dengan cara yang mudah.
Kebaikan Precleanse untuk Wajah

2.Mengurangkan masalah pori tersumbat

  • Selain daripada itu, salah satu kebaikan precleanse untuk kulit wajah ialah apabila solekan tidak dapat ditanggalkan sepenuhnya, ianya akan mengakibatkan liang pori di wajah mudah tersumbat. Liang pori wajah yang tersumbat akan mengakibatkan jerawat serta merosakkan wajah dengan mudah.

3.Boleh digunakan untuk semua jenis kulit

  • Precleanse ini mudah digunakan serta boleh digunakan untuk semua jenis kulit. Ianya tidak merengsakan kulit serta tidak meninggalkan kesan minyak berlebihan jika digunakan dengan betul. Semestinya di Tini’s Spa, setiap pelanggan akan diberi tunjuk ajar cara penggunaan Precleanse.
Precleanse+tinispa+dermalogica

4.Menanggalkan kotoran degil

  • Tahukah anda, kotoran degil yang terperankgap di wajah anda akan mengakibatkan wajah cepat kusam. Precleanse dapat menanggalkan solekan yang tertinggal di wajah supaya tidak mengakibatkan liang pori tersumbat atau merosakkan wajah dengan mudah.

5.Boleh digunakan sebagai pencuci berus solekan

  • Berus solekan juga amat penting untuk dijaga dengan baik supaya tiada kotoran terkumpul di wajah dengan penggunaan tanpa membersihkan berus solekan tersebut.
Kebaikan Precleanse untuk Wajah

Kami kongsikan juga cara menggunakan Precleanse yang mudah untuk diikuti. Sila lihat video dibawah:

Untuk sebarang pertanyaan lanjut, boleh hubungi kami di :

  • WhatsApp 019-3129606
  • Tini’s Spa Shah Alam 03-55235718
  • Tini’s Spa Ampang 03-42701292
  • Tini’s Spa Bangi 03-89289529

Anda juga boleh hubungi kami melalui Whatsapp, Facebook Tini’s Spa, dan Instagram Tini’s Spa.

Artikel berkaitan :