5 Petua Hilangkan Kulit Kusam

Pernah tak anda merungut sebab kulit wajah anda makin hari makin kusam? Kali ini Tini’s Spa nak kongsikan dengan anda 5 Petua Hilangkan Kulit Kusam supaya anda dapat amalkan sebagai rutin penjagaan wajah anda nanti.

Pisang

  • Lenyekkan pisang, kemudian campurkan pisang yang telah dilenyek tersebut bersama madu. Sapukan pada wajah anda dan biarkan selama 15 minit. Jangan dibiarkan terlampau lama. Kemudian bilas seahaja dengan air yang bersih

Susu

  • Kulit yang kusam sebenarnya mudah untuk dihilangkan dengan mengamalkan penjagaan wajah dengan menggunakan produk yang berasaskan susu. Susu memilik enzyme yang dapat mencerahkan kulit anda secara semulajadi. Susu juga dapat menaikkan seri wajah dengan tampak bersih dan cantic berseri

Lemon

  • Lemon sememangnya terkenal dengan bahan semulajadi yang boleh menjadi bahan utama untuk detoks bahan yang tidak baik dalam badan anda. Namun, lemon juga dapat dijadikan sebagai bahan utama untuk hilangkan kulit kusam dengan mudah. Perahkan lemon dalam bekas kosong kemudian celuokan kapas kedalam bekas perahan lemon tersebut. Selepas itu sapukan sahaja ke kulit wajah anda sebelum tidur. Namun jangan pula dibiarkan sehingga anda tertidur kerana takut akan memudaratkan wajah. Boleh dibilas dengan air yang bersih.
facial+tinispa+kulit kusam

Yogurt

  • Yogurt bukan sahaja boleh dimakan untuk tujuan penjagaan pemakanan ianya juga boleh hilangkan kulit kusam. Yogurt asli amat baik untuk penjaggan wajah. Gunakan yogurt yang asli, kemudian sapukan sahaja pada wajah anda lansung dibiarkan selama 15 minit. Selesai boleh dibilas dengan air yang bersih.
facial+tinispa+kulit kusam

Hydroderm Facial Treatment di Tini’s Spa

  • Hydroderm Facial Treatment di Tini’s Spa dapat memberikan penyelesaian kepada masalah kulit kusam. Ianya dapat menjadikan wajah berseri-seri serta tampak cantik dan bersih. Cuma RM174.00 sahaja untuk PERCUBAAN PERTAMA. Harga asal Hydroderm Facial Treatment adalah RM348.00 sahaja.
facial+tinispa+kulit kusam

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh hubungi kami di talian :

  • WhatsApp 019-3129606
  • Tini’s Spa Shah Alam 03-55235718
  • Tini’s Spa Ampang 03-42701292
  • Tini’s Spa Bangi 03-89289529

Untuk maklumat lanjut, anda boleh hubungi kami melalui Whatsapp, Facebook Tini’s Spa, dan Instagram Tini’s Spa.

Artikel berkaitan :